ReBo's Bridge Doubletten

recentelijk verschenen 

Bridge Doubletten

Bridge doubletten vormen een ingenieus gereedschap in het biedproces van het bridgespel. In ReBo’s Bridge Doubletten heb ik de de theorieën van de meest voorkomende doubletten in al haar facetten op heldere wijze beschreven.

Verder heb ik in dit boek de uitpaspositie, De Wet van Larry Cohen en balancen behandeld omdat deze theorieën vaak verweven zijn met doubletten.

Ter toelichting zijn vele biedfiguren en 60 voorbeeldspellen opgenomen waarbij het biedproces tot in detail is beschreven.

De theorieën uit dit boek zijn van belang voor iedere bridger ongeacht de systeemkaart.

ReBo’s Bridge Doubletten beschrijft de volgende doubletten:

# informatiedoublet en uitpaspositie - redoublet - uitgesteld informatiedoublet - herhaald informatiedoublet - heropeningsdoublet - strafdoublet en strafpas - negatief doublet - manche inviterend doublet - teruggekaatst doublet - uitkomstdoublet - support doublet - competitief doublet #

 

 

 

Hieronder vindt u nadere informatie. Scroll helemaal naar beneden voor een aantal pagina's uit dit boek.

ReBo’s Bridgeboeken zijn te koop bij www.boekenbestellen.nl, de boekhandel, Alpha Bridge, de NBB en de VBL. OPMERKING: ALS U EEN BOEK WILT BESTELLEN KOOP DAN SVP NIET VIA BOL.COM. IK HEB DAN EEN MARGE VAN SLECHTS ENKELE DUBBELTJES. 

productinformatie en prijs

Binding: Paperback; Distributievorm: Boek (print, Production on Demand); Formaat: 170mm x 240mm; Aantal pagina's: 120
ISBN: 9789082855661

Datum publicatie: april 2024; Prijs: €22,90

Auteur: ir. Rens Bousardt

Hieronder volgt een aantal pagina's uit ReBo's  Bridge Doubletten