adame Aime Beaucoup le Bridge

ontwerp Peter Peels: www.4dmagnetics.com

ReBo's Bridgeboeken een overzicht

NB ReBo's Complete Biedtheorie is in een hardcover (€33,90) en een paperback (€21,90) uitvoering verkrijgbaar.

ReBo's Bridgeboeken zijn ook mooie vakantie boeken!

In de periode 2018-2024 heb ik 7 bridgeboeken onder de verzamelnaam ReBo's Bridgeboeken geschreven voor (half)gevorderde bridgers.

Deze boeken behandelen de systeemkaart Standaard Hoog voor clubspelers van de NBB aangevuld met vele andere theorieën

De aanvullende theorieën op de systeemkaart Standaard Hoog voor Clubspelers van de Nederlandse Bridgebond in mijn boeken zijn De Wet van Larry Cohen, balancen en de uitpaspositie met de regel van 15. Verder het manche-inviterend doublet, uitgesteld informatiedoublet, herhaald informatiedoublet, teruggekaatst doublet en het uitkomstdoublet. Berry's Jacoby 2SA, de uitkomstregels met een honneur bij SA en Troefcontracten en snijfiguren zijn o.a. ook beschreven. 

Mijn bridgeboeken zijn gebaseerd op door mij gegeven bridgecursussen en themabijeenkomsten waarvoor ik de lesstof zelf heb geschreven. 

Tot mijn genoegen zijn inmiddels grote aantallen van mijn boeken (ook in het buitenland) verkocht.

ReBo’s Bridgeboeken zijn te koop bij www.boekenbestellen.nl ,de boekhandel, Alpha Bridge (www.bridgebeter.nl), de Vlaamse Bridge Liga (vbl.be) en de Nederlandse Bridgebond (www.bridgeshop.nl). OPMERKING: ALS U EEN BOEK WILT BESTELLEN KOOP DAN SVP NIET VIA BOL.COM. IK HEB DAN EEN MARGE VAN SLECHTS ENKELE DUBBELTJES. 

Ook kunt u ReBo's Bridgeboeken rechtsreeks bij mij bestellen door een mail te sturen naar rebobridge@ziggo.nl onder opgave van welke boeken u wenst te ontvangen. Graag vermelden of u de boeken met mijn handtekening wilt ontvangen.  

Onder de betreffende "knoppen" van deze website wordt nadere informatie gegeven over mijn 7 bridgeboeken. 

Ook kunt u naar www.boekenbestellen.nl gaan. Type in de zoekbalk Rens Bousardt. Activeer de zoekbalk met het loepje. Na enige tijd verschijnen al mijn boeken. Als je dan op de cover klikt verschijnt de informatie. Bij fragment zie je een aantal pagina's uit dit boek. Onder productinformatie kun je Fragment downloaden.

Ook kunt u Rens Bousardt googelen.

Alle geplaatste theorieën en spellen op ReBo's Website (www.rebobridge.nl) en op Facebook (ReBo Bridge) hebben mijn boeken als bron.

 

Foto's van ReBo's Bridgeboeken in enkele winkels.

ReBo's Bridgeboeken o.a. bij Bibliotheek Huis 073, Adr. Heinen in Den Bosch, Primera, Derijks in Oss enVan Piere in Eindhoven.